Historien bag

kvinden bag peeps of social

Historien bag

Kvinden bag Peeps of Social hedder Eva, hun er 43 år, uddannet folkeskolelærer, sexolog og parterapeut. Eva har med udgangspunkt i sine personlige erfaringer og faglige kompetencer udviklet dette nye sociale forum.

Eva_Christiansen

“Efter en skilsmisse i 2011, efterfulgt af singleliv, parforhold og det at skulle starte forfra, er jeg blevet bevidst om, hvad der fylder i mit liv, og hvad der er vigtigt for mig. Da jeg efter min skilsmisse igen var parat til at møde nye mennesker, kærligheden og komme ud og opleve verden, savnede jeg et socialt forum, der kunne opfylde mine ønsker for et jordnært forum. Det primære var at få en masse gode oplevelser og møde nye mennesker. At møde kærligheden ville blot være en bonus.

Jeg havde ikke lyst til at være på en traditionel datingside, hvor man gemmer sig bag skærmen, bliver bedømt på sin profession, de ydre værdier og bygger en illusion op om hinanden og mødes på en date. Det var for overfladisk for mig. Jeg ville gerne møde mennesker i virkelighedens verden. Kemi kan man, efter min mening, først oprigtigt mærke når man mødes ’in real life’, hvor man ikke kan gemme sig bag en skærm. Og jeg har altid haft det sådan, at man ikke skal jagte kærligheden, for kærligheden opstår, når man mindst venter det.

Jeg savnede et forum, hvor man bl.a. kunne tage sine venner og veninder ”med ud på date”, til events og arrangementer og sammen mødes med andre, så det virkede mere naturligt og ikke så ”dateagtigt”. Jeg ville gerne være i trygge rammer og dele mine oplevelser sammen med dem. Men et socialt forum med mit drømmekoncept fandtes simpelthen ikke. Derfor har jeg selv måtte skabe det, og det er hermed gjort – Peeps of Social er nu en realitet!

Tiden er inde til at gå offline og mødes med mennesker i den virkelige verden. Jeg tror, at der er mange mennesker, der har det præcis som jeg. Mennesker der er trætte af at leve en stor del af livet online i cyberspace bag en skærm, selvom det til tider kan føles nemt og bekvemt.”

Med Peeps of Social har vi skabt en mulighed for at mødes om et væld af oplevelser – og vi vil hjertens gerne opfordre dig til at gå offline og deltage, hvad enten du er single, gift eller i parforhold. Alle er velkomne! Om du ønsker at møde nye venner, bekendte eller kærligheden, så findes det hele der, hvor relationer får liv – nemlig i virkelighedens verden. Vi hjælper blot tilfældighederne lidt på vej…

Du kan læse meget mere om konceptet og tankerne bag Peeps of Social her.

De bedste hilsner

Eva

Founder & Managing Director

Personer der synes godt omx

Loading...

LOG IND TIL PEEPS OF SOCIAL

LOG IND ELLER OPRET EN     

Glemt dit password?