Gode råd om sikkerhed

Sikkerhed

Gode råd om sikkerhed

Brug din sunde fornuft

Brug din sunde fornuft, når du kommunikerer med medlemmerne på Peeps of Social. Specielt når det er nogen, du ikke kender i forvejen. Lad fx være med prompte at give dit telefonnummer ud til hvem som helst, din adresse, din mailadresse og andre private oplysninger, der kan identificere dig yderligere end dem, der er oplyst på din private profil.

Du skal ikke have mundkurv og håndjern på, det er ikke det, som vi ønsker, du skal selvfølgelig være nysgerrig og åben, blot følg din intuition, mærk efter og husk at passe på dig selv. Det er ok at beskytte sig selv ved at være lidt kritisk.

Pas på falske profiler

Vi kan ikke love med 100% garanti, at der ikke vil være én eller flere personer, der engang imellem vil oprette en falsk profil. Men vi er OBS og bestræber os på, at det ikke forekommer hyppigt. Når vedkommende bliver opdaget, vil deres profil med det samme blive deaktiveret. For at undgå falske profiler, har vi netop derfor lavet det sådan, at når man opretter sin profil, skal man indtaste sine kortoplysninger, selvom de første 30 dage er gratis. Dette er nemlig med til at mindste chancen for, at det sker.

Det er ok at være lidt på vagt

Hvis der er én, der skriver noget upassende, eller én der på engelsk eller gebrokkent dansk prøver at udfritte dig for nogle informationer eller vil have dig til at gå ind på et link, så skal du nok lige være på vagt, for så kan vedkommende være ude på mere end en uskyldig flirt.

Klik aldrig på links du får tilsendt fra nogen, som du ikke kender. Hvis nogen beder om hjælp økonomisk, så skal dine alarmklokker ringe med det samme, så handler det højest sandsynligt om bedrageri.

Kontakt os gerne hvis du har mistanke om bedrageri eller falske oplysninger.

Tag hensyn til andre medlemmer

Du må ikke udlevere information om andre medlemmer uden deres tilladelse. Det kan medføre, at du vil blive anmeldt af andre brugere, og du kan risikere at få deaktiveret dit medlemskab.

Vi ønsker dig kun det bedste

Vi ønsker dig de bedste oplevelser på Peeps of Social. Hvis du føler dig utryg, eller hvis du oplever, at der er nogen, der er grænseoverskridende eller har en upassende adfærd eller er ubehagelig i deres kommunikation, så husk, at du altid har muligheden for at blokere et medlem, så de ikke kan se din profil eller komme i kontakt med dig, eller du kan anmelde vedkommende og sende en besked til os med det du har på hjertet.

Blokér en profil kan du gøre på vedkommendes profilside. Anmeld en profil gør du i beskeder, når du modtager noget upassende. Her kan du markere beskederne som upassende og anmelde vedkommende. Vi tager hånd om anmeldelsen, du forbliver anonym.

Personer der synes godt omx

Loading...

LOG IND TIL PEEPS OF SOCIAL

LOG IND ELLER OPRET EN     

Glemt dit password?