Features på Peeps of Social

features

Features på Peeps of Social

Kalender

På Peeps of Social er kalenderfunktionen hovedsageligt den,  hvori vi sætter rammerne for en masse forskelligartede oplevelser eller måder at være sammen på, og du vil altid kunne finde ligesindede at mødes/følges med. I vores kalender finder du et væld af forslag og aktiviteter, som du kan melde dig til, alene eller sammen med nogen du kender og møde andre medlemmer. For vores mission er jo nemlig, at I skal gå offline og mødes i virkelighedens verden om fælles oplevelser. Hvad enten du er til kultur, byture, sport eller noget helt fjerde er eneste præmis, at du er interesseret i at møde de andre medlemmer.

På Peeps of Social afholder vi også lukkede arrangementer for vores medlemmer, og vi gør os umage med at finde på spændende events, så der er noget for enhver smag.

Men du har også selv mulighed for at påvirke kalenderen og være initiativrig på Peeps of Social. Du kan nemlig selv oprette arrangementer i kalenderen, som andre medlemmer kan blive inspireret af og deltage i. Måske mangler du en træningspartner, nogen at køre på motorcykel med en solrig søndag eller noget helt tredje.

Som medlem har du på din individuelle profil en kalender, hvor andre kan se, hvilke events og arrangementer, du er tilmeldt.

Næsten uanset hvad der optager dig, så har du på Peeps of Social mulighed for at finde ligesindede at dele dine interesser med – offline vel at mærke, for livet leves bare ikke rigtigt bag en computerskærm…

Vinger

For nogle mennesker kan det være en grænseoverskridende oplevelse at gå ud alene og møde nye mennesker. Det kan mindske nervøsiteten og usikkerheden og tage lidt af presset og forventningerne, hvis man er i trygt selskab. Det kan også være, at I er nogle venner/veninder eller par, der bare gerne sammen vil have hyggelige oplevelser med andre medlemmer. Derfor har vi på Peeps of Social featuren Vinger.

Vinger er de medlemmer, du måske allerede kender i forvejen og går ud sammen med for at møde andre medlemmer. Men det kan også være nye bekendtskaber, du får på Peeps of Social. Ved at tilføje Vinger til din profil, vil andre medlemmer kunne se, hvem du f.eks. går ud sammen med.

Måske har du det helt omvendt. Hvis du ikke har venner eller en omgangskreds, der søger nye bekendtskaber, eller du bare har mere mod på at møde nye mennesker på egen hånd og er komfortabel med et mindre selskab, ja så undlader du blot at tilføje vinger. Det er helt op til dig.

Grupper

På Peeps of Social har vi oprettet en håndfuld grupper inden for de områder, der interesserer vores medlemmer allermest. Her kan du hurtigt og uforpligtende i et forum med mange medlemmer stille spørgsmål, dele viden, interesser, lave aftaler og andet.

F.eks. kan du i gruppen ”Det sker i dag…” skrive, hvis du pludselig har fået en friaften og gerne vil se premieren på den nye Ryan Gosling-film, bare ikke alene. Eller du kan finde selskab i gruppen ”Hangout”, hvis du bare savner noget hyggeligt at foretage dig på en ganske almindelig hverdag, bare ikke alene.

I gruppen ”Sportsfeber” kan du f.eks. finde dig en træningsmakker eller en fodboldbuddy at gå i Parken med en søndag eftermiddag. I gruppen ”Sund & Skøn livsstil” kan du f.eks. dele dine cool hudpleje-tips eller spørge andre medlemmer, hvordan melfarvede ben bedst bliver til gyldenbrune sommerstænger.

Du er altid velkommen til at sende os en mail, hvis du har et brændende ønske om en ny gruppe, du ønsker, at vi opretter, som ikke allerede eksisterer.

Inspiration

På Peeps of Social vil vi rigtig gerne være med til at inspirere og udfordre vores medlemmer. Derfor tilbyder vi på ”Inspiration”, i al beskedenhed, et sandt slaraffenland af spændende sager, bl.a. artikler, citater, billeder, links til nyttige sider og nyheder og meget mere.

Vores eksperter vil løbende dele ud af deres viden om f.eks. sundhed, kost og velvære, trends, psykologi, selvudvikling, mindfulness, sex og samliv og meget andet. Inspiration er alt – så forvent lidt (meget) af hvert her!

Medlemmer

På Peeps of Social er vores medlemmer alle mulige forskellige mennesker, præcis som i den virkelige verden. Vi er ikke endnu et datingsite – vores medlemmer er ikke blot for singler men også for dem der er i parforhold, er forlovet – kort sagt for alle!

Fælles for alle er dog et ønske om at gå mere offline, og med åbent sind at møde nye mennesker i virkelighedens verden. Derfor er vores medlemmer heller ikke anonyme avatars med spøjse brugernavne, der gemmer sig bag en computerskærm, men derimod rigtige mennesker med rigtige navne, der gerne står ved det.

For at sikre seriøsitet på sitet, beder vi alle nye medlemmer om at tilknytte et betalingskort, når den gratis måned oprettes. Der trækkes ingen penge på kontoen, og der er stadig absolut ingen binding, men dette sikrer blot, at der ikke oprettes falske profiler på Peeps of Social.

Aldersgrænsen er min.18år for at være medlem!

Min profil

På Peeps of Social får du selvfølgelig en individuel profilside, når du opretter dig som medlem. Du har mulighed for at customize din profil med billeder, evt. statusopdateringer og citater. Du skal også skrive en kort tekst om dig selv, hvor du fortæller, hvad du søger selskab til, hvilke interesser du har eller måske hvilken type oplevelser, du godt kan lide.

Det er ikke meningen, at du skal skrive en lang og personlig roman eller en overbevisende salgstale – de andre medlemmer er her jo også, fordi de gerne med åbent sind vil møde nye mennesker i virkelighedens verden.

Din individuelle profil indeholder også en kalender med dine tilmeldinger til events og arrangementer. I kalenderen ses både de arrangementer fra vores kalender du tilmelder dig, og de arrangementer du på egen hånd opretter og mødes med andre medlemmer til.

Hvis du har vinger på Peeps of Social, vil deres profilbillede også kunne ses på din profil under “Mine vinger” – så de andre medlemmer kan se, hvem du går ud sammen med. Det er selvfølgelig helt frivilligt at have vinger.

Hele din profilside er tilgængelig for alle medlemmer, lige som du kan søge blandt alle medlemmer og kontakte dem, du finder interessante, dem som ønsker samme type oplevelser som dig eller dem som er tilmeldt de samme arrangementer som dig.

Favoritter

Når du har surfet lidt rundt i Peeps of Socials medlemsdatabase, er vi ret så sikre på, at du hurtigt finder nogle andre medlemmer, som du synes er interessante. Det kan være, at I har samme interesser eller ønsker selskab til samme type oplevelser. Disse medlemmer kan du tilføje som dine favoritter, så du slipper for at søge igen og igen efter de samme medlemmer. Og hey, hvis du nu syntes, at der er et medlem, der er lidt sød, så kan han eller hun jo også gemmes her under Favoritter, så du altid liiiige kan smugkigge lidt uskyldigt på vedkommendes billeder og profil. For det kan vedkommende nemlig ikke se, at du gør! Favoritfunktionen er helt anonym – Din lille bonus secret feature!

Du kan se dine favoritter på din profilside, og du kan med et enkelt klik tilføje eller fjerne favoritter. Der sendes ingen notifikation til de medlemmer du tilføjer eller fjerner, lige som du heller ikke selv får besked, hvis du bliver tilføjet eller fjernet som favorit. 

Personer der synes godt omx

Loading...

LOG IND TIL PEEPS OF SOCIAL

LOG IND ELLER OPRET EN     

Glemt dit password?